The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın baplarının üretim amacı adam katkısızlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı acil çıkış karınin kullanılacaksa o hengâm mukteza koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış kabilinden faktörlere rabıtlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Birhayli firma ve şirkete Yangın Kapısı bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz düzenır.

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir belirtilen noktalarda mukannen süre ısı ve kıvılcım geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha güzel ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli benek ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden kızdırmae dayanıklıdır.

Binaların konstrüksiyonsına amelî kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page